REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ege Haber TV

RİJİT İNŞAAT MÜHENDİSLİK

RİJİT İNŞAAT MÜHENDİSLİK
Okundu
27 Ocak 2024 - 16:12
Firma YetkilisiFikri Mert GENÇER
Yetkili Telefon0 232 799 04 20
Telefon0 232 799 04 20
Faks
Web Sitesiwww.rijit.com.tr
E-Posta
Firma AdresiMenderes / İZMİR
İl / İlçeİzmir / Menderes
Sektörlerİnşaat

Yatırımlarınızı Rijit İnşaat Güvencesiyle Yönlendirin!

İnşaat sektöründe adından söz ettiren Rijit İnşaat Mühendislik, Ege Bölgesi’nde ve Türkiye genelinde projeleri ve başarılarıyla dikkat çekiyor. Firmanın genel müdür yardımcısı Fikri Mert Gençer, sektöre yön veren stratejilerini Ege Haber TV için değerlendirdi.

 


Rijit İnşaat Mühendislik, inşaat sektöründeki deneyimi ve uzman kadrosuyla dikkat çeken bir firma olarak öne çıkıyor. Genel Müdür Yardımcısı Fikri Mert Gençer, Ege Haber TV mikrofonlarına konuşarak firmanın sektöre katkıları, geçmiş projeleri ve gelecek hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Firmanın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde tamamladığı modern Sanat Müzesi ve diğer önemli projeleriyle sektöre damgasını vurduğunu ifade eden Gençer, özellikle doğru projeler ve yetkin mühendislerle çalışmanın firma için öncelik olduğunu vurguladı.

Röportajda ayrıca, Rijit İnşaat Mühendislik’in Bakiol Holding’e yaptığı polibak tesisi ve Ege Bölgesi Sanayi Odası hizmet binası gibi devam eden projeleri hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı.

Gençer, “Rijit İnşaat Mühendislik olarak, sektörde kaliteli hizmet ve doğru yatırımlarla öne çıkmayı hedefliyoruz. Gelecek projelerimiz ve sektöre yapacağımız katkılarla ilgili heyecanımızı paylaşmak istiyoruz.” dedi.

Ege Haber TV izleyicileri, Rijit İnşaat Mühendislik’in sektöre olan etkisini ve liderliğini öğrenmek için bu özel röportajı kaçırmamalı!

SON EKLENEN FİRMALAR
FİRMA ARAMA
POPÜLER FİRMALAR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.