REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ege Haber TV

Kumru Tekstil

Kumru Tekstil
Okundu
09 Ocak 2024 - 11:25
Firma YetkilisiTezcan AKIN - Yunus AKIN
Yetkili Telefon0 533 683 15 53
Telefon0 533 683 15 53
Faks
Web Sitesi
E-Postayunusakin4806@gmail.com
Firma AdresiMerkezefendi / DENİZLİ
İl / İlçeDenizli / Merkezefendi
SektörlerTekstil

Denizli merkezli tekstil sektörünün öncü firmalarından biri olan Kumru Tekstil, kalite ve başarı hikayesiyle adından söz ettiriyor. 2000 yılında bir makineyle başlayan serüvenleri, bugün 50’den fazla makineli ve 25 uzman kadrolu bir ekiple devam ediyor.

Firma, müşteri odaklı yaklaşımıyla bilinen büyük firmalarla işbirlikleri yaparak sektördeki lider konumunu pekiştiriyor. Kumru Tekstil, müşteri taleplerine özel olarak kesilmiş, dikilmiş ve paketlenmiş ürünleri zamanında teslim ederek müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Teknoloji ve inovasyona verdiği önemle dikkat çeken Kumru Tekstil, kendi makinelerini üreterek penye ve kumaş gruplarında 4 ve 5 iplikli makinelerle üretim gerçekleştiriyor. Kalite standartlarına uygun ürünleriyle sektörde fark yaratan firma, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için sürekli olarak kendini geliştiriyor.

Firmanın kurucusu, Tezcan Hanım, yaptığı açıklamada, “İşimizin temelinde kalite ve müşteri memnuniyeti var. Bu nedenle büyük firmalar bizi tercih ediyor. Biz, sadece tekstil üretmiyoruz, aynı zamanda bir aileyiz. 25 kişilik güçlü bir ekiple çalışıyoruz ve her birimiz, müşteriye en kaliteli ürünü sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Kumru Tekstil, sektördeki benzersiz kalitesiyle öne çıkarken, geleceğe dönük hedefleri arasında ihracat ve istihdam artışı bulunuyor. Denizli Merkez Efendi ilçesinde bulunan tesislerine ulaşmak isteyenler için firma, gümüşçay Mahallesi referans Sitesi içerisinde yer almaktadır.

Firmanın sahibi Tezcan Hanım, son olarak izleyicilere teşekkür ederek, “Kalitenin adresi Kumru Tekstil. Sizleri de ailemize bekliyoruz. Bir çayımızı kahvemizi içmeye bekleriz” dedi.

Kumru Tekstil, sektördeki liderliğini sürdürmeye devam ederken, kalite, müşteri memnuniyeti ve inovasyonla sektöre yön vermeye devam ediyor.

SON EKLENEN FİRMALAR
FİRMA ARAMA
POPÜLER FİRMALAR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.