REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ege Haber TV

01 Adanalı Dürümcü Turgut Usta

01 Adanalı Dürümcü Turgut Usta
Okundu
08 Ocak 2024 - 13:57
Firma YetkilisiTurgut AVUŞMAK
Yetkili Telefon0 546 539 60 63
Telefon0 546 539 60 63
Faks
Web Sitesi
E-Posta
Firma AdresiBornova / İZMİR
İl / İlçeBornova / İzmir

İzmir, gastronomi dünyasında adını sıkça duyuran bir lezzet destinasyonu olma özelliğini koruyor. Bu lezzet serüveninde öne çıkan isimlerden biri ise Bornova’da faaliyet gösteren “01 Adanalı Dürümcü Turgut Usta”.

15 yıl önce ailesiyle birlikte bu lezzet yolculuğuna adım atan Turgut Usta, şimdi kendi başına işlettiği mekanıyla gurmelerin ve lezzet tutkunlarının buluşma noktası haline gelmiş durumda.

Geleneksel Lezzetler ve Taze Malzemeler

Turgut Usta’nın iddialı olduğu noktalardan biri, sunduğu yemeklerde kullanılan malzemelerin tazeliği ve özel marinasyonları. Adana, Urfa et, ciğer, tavuk, sucuk, ve kanat gibi seçenekleriyle menüsünde geniş bir çeşitlilik sunan işletme, lezzetin sırrını taze ve kaliteli malzemelerde arıyor.

Geleneksel Adana usulü lezzetlere vurgu yapan Turgut Usta, siparişleri anında hazırlayarak müşterilere taptaze bir deneyim sunuyor. İddiasını, “Her şey taze, her şey Adana usulü” mottosuyla taçlandırıyor.

Online Sipariş İmkanı ve Geniş Hizmet Ağı

Bornova’nın lezzet rotasını belirleyen 01 Adanalı Dürümcü Turgut Usta, müşterilerine online sipariş imkanı da sunuyor. Trend Yol, Getir, Yemek Sepeti, Migros gibi platformlar üzerinden rahatlıkla sipariş verilebilen işletme, aynı zamanda telefonla da sipariş kabul ediyor (0546 539 6063).

Gastronomi Dünyasında Bir Adım Öne Çıkma Hedefi

Turgut Usta, verdiği bir röportajda işletmenin ileriye dönük hedeflerini paylaştı. “Zirve, zirve, zirve. Başka bir şey düşünmüyoruz” diyerek hedeflerini açıkça ifade eden Usta, lezzet tutkunlarını beklediklerini belirtiyor.

Müşteri Memnuniyeti ve Olumlu Geri Dönüşler

İşletme olarak müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten Turgut Usta, şu ana kadar aldıkları olumlu geri dönüşlerin %80’inin memnuniyet olduğunu ifade ediyor. “Her zaman için iyi diye bir şey yok, mutlaka bir eleştiri çıkacaktır. Ancak çoğunluğu iyi, güzel dönüşler alıyoruz” diye ekliyor.

İzmir Bornova’da Lezzet Dolu Bir Mola: 01 Adanalı Dürümcü Turgut Usta

Bornova’nın yeşilova mahallesinde, 4032 Sokak No 24a adresinde hizmet veren 01 Adanalı Dürümcü Turgut Usta, lezzet dolu bir mola için İzmir’lileri bekliyor. Adana usulü lezzetlerin, taze malzemelerle buluştuğu bu mekan, gastronomi dünyasında kaliteli ve lezzetli bir deneyim sunma hedefiyle yola çıkmış durumda.

01 Adanalı Dürümcü Turgut Usta’nın başarılarının devamını diler, İzmir Bornova’nın bu lezzet noktasını keşfetmeyi ihmal etmeyin!

SON EKLENEN FİRMALAR
FİRMA ARAMA
POPÜLER FİRMALAR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.